Urządzenia do przetwarzania produktów rolnych
- produkcja i sprzedaż
Maszyna do mieszania ciasta
MASZYNA DO MIESZANIA CIASTA

Specyfikacja techniczna:
- Napięcie: 220V
- Moc: 3 kW
- Wymiar (dł x szer x wys.): 495 x 302 x 385
- Funkcja: mieszanie mąki
- Pojemność miski: 30l
- Maksymalna wydajność ugniatania: 22kg
- Panel sterowania: cyfrowy panel sterowania lub mechaniczny panel sterowania
- Sposób użycia: mieszanka ciasta, itp.
- NW: 36 kg
Cena netto : 4500,00 PLN
Foremniarka do pierogów
FORMENIARKA DO PIEROGÓW

Świetnie nadaje się do hoteli, restauracji, stołówek i małych przedsiębiorstw zajmujących się przetwórstwem żywności – wszelkiego rodzaju mięs i innych farszów do pierogów.
SPECYFIKACJA TECHNICZNA:
- Zasilanie: 1,5 kW
- Waga: 180 kg
- Wymiary: 970 x 470 x 1150 mm
Wydajność:
- Pierogi mini (7-8 g, 45 x 26 mm): 220szt/min
- Pierogi średnie (16-18 g, 68 x 35 mm): 120szt/min
- Pierogi duże (28-32 g, 95x45mm): 80szt/min
- Krokiety/Paszteciki (40-50g, 110 x 45 mm): 40szt/min
- Samosa (18-20 g, 65 x 65 x 65 mm): 120szt/min
- Wontan (9-10 g, 65 x 65 x 65 mm): 80szt/min
Cena netto : 25 000,00 PLN
Foremniarka do makaronów
FOREMNIARKA DO MAKARONU

Urządzenie do produkcji makaronu.
Specyfikacja techniczna:
- Model: MR-120
- Wymiary (mm): 580 x 240 x 400
- Wydajność: 6-12 kg/h
- Moc: 370 W
Cena netto: 25 000,00 PLN
Warnik
WARNIK

SPECYFIKACJA TECHNICZNA:
- Pojemność 20 l
- Moc 1.6 kW
- Zasilanie 230 V
Cena netto : 1000,00 PLN
Stoły ze stali nierdzewnej
STOŁY ZE STALI NIERDZEWNEJ




- Duża powierzchnia robocza – dwa blaty
- Solidność i trwałość – stal nierdzewna
- Łatwość czyszczenia – gładka faktura
- Maksymalny udźwig – 195 kg
- Dodatkowe wzmocnienie – płyta z wodoodporną powłoką
Cena zależy od wielkości stołu
Młyn żarnowy do mąki
MŁYN DO MIELENIA ZIAREN ZBÓŻ NA MĄKĘ
Z NATURALNYM KAMIENIEM

Młyn z naturalnego kamienia przeznaczony jest do mielenia na mąkę różnego rodzaju ziaren zbóż, w tym kukurydzy, ryżu oraz kasz. Dzięki zmniejszonej prędkości obrotu kamienia, podczas mielenia nie dochodzi do nadmiernego nagrzewania się masy, co pozwala mące zachować swoje naturalne właściwości.
Młyn składa się z dwóch kamieni – jeden jest nieruchomo przymocowany do podstawy, a drugi, ruchomy, osadzony jest na osi wyposażonej w mechanizm umożliwiający jego podnoszenie i opuszczanie.
Regulacja wysokości kamienia pozwala ustawić grubość mielenia, a jego ruch obrotowy powoduje rozdrabnianie materiału.
Na jakość uzyskanej mąki wpływa również prędkość wsypu ziaren przeznaczonych do mielenia.
SPECYFIKACJA TECHNICZNA:
- TYP: M-01 800mm (wielkość kamienia w młynie)
- MOC MOTORU: od 2,5 kW
- LICZBA OBROTÓW E.M: 400 obr/min
- WYDAJNOŚĆ: 50-100 kg/h
- WAGA: 650 kg